Skip to main content

Interpretarea imagistică în stomatologia veterinară

Interpretarea imagistica în stomatologia veterinară reprezintă procesul de interpretare a imaginilor radiologice. Acesta este, de fapt, esențialul muncii medicului radiolog. El integrează imaginile de pe ecran. Aceste imagini urmează să fie comparate cu imagini văzute în timpul carierei sale. Potrivit experienței sale, integrează imaginile și cunoștințele teoretice. La final, oferă un diagnostic imagistic.

Ce este imagistica medicală

Imagistica medicală este o operațiune medicală. Acest instrument de diagnostic permite medicilor stomatologi veterinari să facă poze structurii osoase a animalului dvs.. Scopul aceste manopere este pentru a diagnostica o afecțiune sau prezența anumitor boli. Un beneficiu major al imaginii medicale este faptul că este non invaziv. Aceasta înseamnă că nu este necesară nicio incizie pentru a realiza o imagine a structurii osoase a animalului dvs. de companie.

Servicii de interpretare imagistică oferite la dentovet

Pe baza informațiilor obținute prin examinări complementare, de tipul CBCT, RMN sau RX vă stăm la dispoziție cu interpretarea acestora.

Pe baza unei documentații complete, asigurăm acest serviciu de stomatologie veterinară chiar și de la distanță, oferind un diagnostic de specialitate.

Găsim răspunsuri la întrebări complicate!

Dacă sunteți din alt oraș sau chiar din Cluj-Napoca și doriți o second-opinion la cabinetul de stomatologie veterinară Dentovet, suntem capabili să vă oferim și acest serviciu de interpretare imagistică. Dumneavoastră ne trimiteți imaginile fie în format .rar, .dcm, .dicom iar noi, prin programele proprii, le extragem și le interpretăm, oferindu-vă un diagnostic clar cu sugestii terapeutice.

Interpretare imagistica 1
Interpretare imagistica 2
Interpretare imagistica 3