Interpretarea imagistică în stomatologia veterinară

Interpretarea imagistica în stomatologia veterinară reprezintă procesul de interpretare a imaginilor radiologice și este de fapt esențialul muncii medicului radiolog. El integrează imaginile de pe ecran, le compară cu imagini văzute în timpul carierei sale, potrivit experienței sale, integrează imaginile și cunoștințele teoretice și în final, oferă un diagnostic imagistic.

Ce este imagistica medicală

Imagistica medicală este o operațiune medicală este un instrument de diagnostic care permite mediciilor stomatologi veterinari să facă poze structurii osoase a animalului dvs., pentru a diagnostica o afecțiune sau prezența anumitor boli. Un beneficiu major al imaginii medicale este faptul că este neinvaziv, ceea ce înseamnă că nu este necesară nicio incizie pentru a realiza o imagine a sttructurii osoase a animalului dvs. de companie.

Servicii de interpretare imagistică oferite la dentovet

Pe baza informațiilor obținute prin examinări complementare, de tipul CBCT, RMN sau RX vă stăm la dispoziție cu interpretarea acestora.

Pe baza unei documentații complete, asigurăm acest serviciu de stomatologie veterinară chiar și de la distanță, oferind un diagnostic de specialitate.

Găsim răspunsuri la întrebări complicate!

Dacă sunteți din alt oraș sau chiar din Cluj-Napoca și doriți o second-opinion la cabinetul de stomatologie veterinară Dentovet, suntem capabili să vă oferim și acest serviciu de interpretare imagistică. Dumneavoastră ne trimiteți imaginile fie în format .rar, .dcm, .dicom iar noi, prin programele proprii, le extragem și le interpretăm, oferindu-vă un diagnostic clar cu sugestii terapeutice.

Interpretare imagistica 1
Interpretare imagistica 2
Interpretare imagistica 3