Servicii veterinare de stomatologie

Cabinetul Veterinar Dentovet va oferă servicii veterinare de stomatologie premium la prețuri accesibile. Serviciile veterinare de stomatologie oferite de Dentovet acoperă toată gama. Astfel, de la serviciile clasice de stomatologie veterinară, până la chirurgie bmf, de la implantologie dentară veterinară până la reconstrucții protetice, de la interpretare imagistică până la manopere efectuate cu laserul, cabinetul nostru oferă aceste servicii pentru animalul dumneavoastră de companie.

Așa cum veți putea descoperi vizitând secțiunea Servicii veterinare de stomatologie, multitudinea de servicii este comparativă cu cea oferită de serviciile medicale stomatologice umane.

Servicii veterinare de stomatologie oferite de noi găsiți atât pe Dentovet-Business cât și pe canalele social media Facebook Dentovet și Instagram Dentovet.

Consultația

Consultația stomatologică veterinară este prima etapă în accesarea serviciilor noastre. Se poate realiza doar după o prealabilă programare.

Vezi serviciu

Laserul

Pentru confortul pacienților și timpi mult mai scurți de vindecare utilizăm laserul pentru o gamă foarte largă de manopere stomatologice veterinare.

Vezi serviciu

Endodonția

Endodonția în stomatologia veterinară pentru animalele de companie este capitolul pentru care am alocat nelimitat resurse…

Vezi serviciu

Protetica

Prin acest serviciu confecționăm animalelor de companie piese protetice care să înlocuiască unul sau mai mulți dinți.

Vezi serviciu

Parodontologia

Bolile parodontale afectează 70% dintre pisicuțe până la vârsta de trei ani și 80% dintre câini la aceeași vârsta. Dacă ajungem la parodontoză, avem soluții.

Vezi serviciu

Odontologia

Odontologia este ramura stomatologiei care se ocupă cu reconstrucția coronară prin metode conservative, minim invazive.

Vezi serviciu

Profilaxia

Profilaxia este prevenție. Profilaxia înseamnă să fii un bun jucător de șah și să anticipezi mutările ulterioare.

Vezi serviciu

Chirurgia dentară

Chirurgia dentară implică operațiile pe dinți. De la extracții și până la cele mai complexe intervenții, explicăm aici…

Vezi serviciu

Chirurgia BMF

Chirurgia buco-maxilo-facială, așa cum îi spune și numele se ocupă de țesuturile moi și dure ale capului și gâtului. Vă vom prezenta aici ce realizăm la Dentovet.

Vezi serviciu

Stomatologia pediatrică

Pediatria stomatologică veterinară se adresează proprietarilor de mici bulgări de energie, dragoste și candoare, dar și crescătorilor.

Vezi serviciu

Controlul oncologic

Prin controlul oncologic preventiv reușim să detectăm agitația celulară cu 6 luni înainte de a se exprima clinic. Vom explica aici cum…

Vezi serviciu

Interpretarea imagistică

Oferim servicii de interpretare imagistică de tipul CBCT, RMN sau RX interpretăm și integrăm în planuri de tratament.

Vezi serviciu