Skip to main content

Stomatologie veterinară pentru câini este un capitol din cadrul Secțiunii ”Pentru proprietari”. Așa cum îi spune și numele, aceasta este dedicată exclusiv proprietarilor de câini.

Scop

Nevoia acestei secțiuni a apărut din dorința de a deschide căi de comunicare cu proprietarii de câini într-un format intuitiv, accesibil. Astfel, prin simptomele identificabile de către proprietari vom explica, în fiecare material dezvoltat aici, care sunt serviciile pe care le puteți accesa la Dentovet.

Adaptare

Această secțiune a apărut și din dorința de a adapta comunicarea și conținutul nostru la particularitățile de comunicare ale proprietarilor de câini. Dorim ca aici, proprietarii de câini, să se simtă familiar. Veți găsi aici rezolvarea tuturor problemelor dentare ale câinilor, indiferent de rasă, vârstă și sex.

Inovație

Nu îi vom ignora nici pe proprietarii dornici de soluții stomatologice veterinare inovative. Astfel, vom avea în această secțiune, teme de utilizarea a laserului Biolase X în vindecări rapide, manopere de chirurgie cu grad ridicat de complexitate, implanturi dentare și reconstrucții protetice.

Dezvoltare

Stomatologie veterinară pentru câini va fi o secțiune pe care o vom dezvolta gradual. Pe măsură ce vom identifica scenarii posibile din discuțiile cu proprietarii, vom elabora aplicat fiecare material în parte. Vom anunța noile materiale în blogurile săptămânale și pe canalele social-media Facebook-Dentovet, Instagram-Dentovet și Twitter-Dentovet. Scopul este să creăm punți de comunicare între serviciile noastre și proiecția dumneavoastră.

Coroane dentare pentru câini

Extracțiile dentare la câini

Dintele roz la câine

Fistula de cauză dentară la câine

Implantul dentar pentru câine

Proteze din titan la câini