Pentru proprietari este cea mai recentă secțiune dezvoltată pe platforma Cabinetului veterinar de stomatologie – Dentovet. Am dezvoltat această secțiune din rațiuni de comunicare cu proprietarii copiilor patrupezi, așa cum îi spune și numele. Două sunt principalele obiective. Primul obiectiv a constat din intenția noastră de a traduce serviciile cabinetului veterinar de stomatologie în limbajul comun al proprietarilor. Al doilea motiv a constat din dorința de a crea porți de comunicare distincte între proprietarii diferitelor specii. În acest sens, am creat trei secțiuni distincte: pentru proprietarii de câini, pentru proprietarii de pisici, respectiv pentru proprietarii de rozătoare. Astfel, proprietarii celor trei specii, pot intra diferențiat în Universul Dentovet.

Pentru proprietari – development

Fiecare capitol se va îmbogății gradual, cu teme de interes, într-un limbaj accesibil proprietarilor. Ordinea speciilor este strict aleatorie. Iubim în egală măsură cele trei specii implementate pentru început în această secțiune. Ne propunem să producem conținut, în mod echilibrat, pentru cele trei specii: câini, pisici și rozătoare. Congruent cu strategia de dezvoltare a secțiunii, vom urmări să acoperim întreaga simptomatologie de stomatologie veterinară.

Pentru buna orientare în cadrul platformei, vom corela fiecare conținut din Secțiunea Pentru Proprietari cu celelalte secțiuni ale platformei: Serviciile Dentovet în formatul științific-standard, Cazurile relevante și Prețurile.

Vom notifica urmăritorii noștri pe platformele social-media Facebook Dentovet, Instagram Dentovet și Twitter Dentovet atunci când Secțiunea Pentru proprietari se va îmbogăți cu materiale noi.