Informatii utile

Informații Utile

Atunci când ai un animal de companie îți dorești să afli cât mai multe despre sănătatea orală a animăluțului tău de companie și să primești cât mai multe sfaturi. Am venit în întâmpinarea acestei nevoi și am adunat o multitudine de materiale pe care le prezentăm intuitiv în paginile  webiste-ului nostru:

  • Informații utile privind stomatologia veterinară,
  • Sfaturi pentru păstrarea unei danturi sănătoase a animalului de companie,
  • Cum trebuie realizată o vizită în cabinetul de stomatologie veterinară,
  • Indicații pentru realizarea periajului dentar,
  • Curiozități din stomatologia veterinară, sub denumirea generică Știați că…
  • Cum realizăm inducția dintre copiii patrupezi și copiii bipezi.
Testimoniale

Recenzii Clienți Dentovet

Recenziile voastre îndeamnă echipa Dentovet la perseverență, prin pasiune, dedicație, pricepere și dăruire. Tratăm cu egală atenție toți pacienții noștri. Suntem bucuroși pentru fiecare caz și plan de tratament reușit. Rezultatele spectaculoase ne dau încredere. Cazurile speciale din cabinetul de stomatologie veterinara Dentovet ne pun în centrul atenției. Cuvintele frumoase lăsate în recenziile pacienții noștri ne încurajează și ne motivează să mergem mai departe.

Concursuri Dentovet

Concursuri

Bucuria absolută a copilului patruped este timpul petrecut împreună cu acesta. Dentovet încurajează acest lucru, prin concursurile organizate periodic. Tocmai de aceea, fiecare concurs va avea o temă proprie, iar premiile oferite sunt pe masură. Câștigătorii vor fi absolut fericiți de premiile dobândite, fiind în egală măsură satisfăcuți. Și chiar cu un plus pentru cel cu patru lăbuțe, dat fiind faptul că este recompensat cu mai multă atenție.