Informații utile este secțiunea din platforma Dentovet în care am adunat lucrurile pe care credem că sunt bine de știut ca iubitori de animale de companie.

Atunci când ai un animal de companie îți dorești să afli cât mai multe despre sănătatea orală a animăluțului tău de companie și să primești cât mai multe sfaturi. Am venit în întâmpinarea acestei nevoi și am adunat o multitudine de materiale pe care le prezentăm intuitiv aici:

  • Informații utile privind stomatologia veterinară,
  • Sfaturi pentru păstrarea unei danturi sănătoase a animalului de companie,
  • Cum trebuie realizată o vizită în cabinetul de stomatologie veterinară,
  • Indicații pentru realizarea periajului dentar,
  • Curiozități din stomatologia veterinară, sub denumirea generică Știați că…
  • Cum realizăm inducția dintre copiii patrupezi și copiii bipezi.

Recenziile voastre îndeamnă echipa Dentovet la perseverență, prin pasiune, dedicație, pricepere și dăruire. Tratăm cu egală atenție toți pacienții noștri. Suntem bucuroși pentru fiecare caz și plan de tratament reușit. Rezultatele spectaculoase ne dau încredere. Cazurile din cabinetul de stomatologie veterinara ne pun în centrul atenției. Cuvintele frumoase lăsate în recenziile pacienții noștri ne încurajează și ne motivează să mergem mai departe.

Am ales să integrăm concursurile în secțiunea Informații pentru că ne dorim ca toți pacienții să se bucure de concursurile Dentovet. Bucuria absolută a copilului patruped este timpul petrecut împreună cu acesta. Dentovet încurajează acest lucru, prin concursurile organizate periodic. Tocmai de aceea, fiecare concurs va avea o temă proprie, iar premiile oferite sunt pe măsură. Câștigătorii vor fi absolut fericiți de premiile dobândite, fiind în egală măsură satisfăcuți. Și chiar cu un plus pentru cel cu patru lăbuțe, dat fiind faptul că este recompensat cu mai multă atenție.

Facebook este prima platformă social-media a Dentovet. Aici, din 2018, postăm activitățile noastre, cazurile spectaculoase, participările la conferințele internaționale. Ne bucurăm mult pentru aprecieri și pentru numărul foarte mare de urmăritori.

Anunțăm pe pagina de Facebook-Dentovet noutățile, blogurile săptămânale și toate evenimentele organizate de Dentovet.

Din dorința ca urmăritorii noștri să fie actualizați, pagina internă de Facebook conține toate postările Dentovet.

Instagram-Dentovet este platforma în care imortalizăm clipa. Poze la cald, scurte filmulețe și reacțiile instant ale urmăritorilor le găsiți pe pagina internă de Instagram.

Parteneri Media este pagina în care găsiți o diversitate de branduri. De la branduri apreciate de noi, până la branduri cu care noi lucrăm, de la branduri în care avem încredere și le recomandăm, până la branduri care pur și simplu de plac.