Skip to main content
Test cu pasta de dinți pentru animale de companie

Test drive cu pasta de dinți pentru animale de companie

Am facut acest ” Test drive cu pasta de dinți pentru animale ” după ce pe raftul cu oferte am găsit, la un pet-shop, o pastă de dinți pentru animale, care promitea multe, la un preț ridicat.

Având în vedere că, sunt pasionată de ceea ce fac, mi-am zis sa trec peste primul impuls de respingere, impuls cauzat de prețul ridicat…, respectiv de 5 ori mai mare decât al celor din josul imaginii. Cu dinții strânși, ca o mămică responsabilă, care vrea tot ce e mai bun pentru copilașii ei, am achitat și am pornit plină de avânt către casă.

Încercam să mă conving că enzimele pe care le conține și bicarbonatul, vor face minuni, minuni care îmi vor umple frustrarea golului din portofel..și haideți să vă spun și prețuri, ca să nu ziceți că sunt exagerată: 40 ron pasta miraculoasă și 8 ron pasta de dinți pentru animale marca Trixie.

Am urmat exact același orar de periaj dentar, exact ca în cazul pastei Trixie, cu care ai mei copii sunt obișnuiți de o viata.

Rezultatul testelor pastei de dinți pentru animale

  • În gura animalelor de companie nu se observă nici o diferență.
  • Consistența pastei de dinti era între cleioasă și elastică, în nici un caz de pastă de dinți.
  • Periuțele de dinți, însă s-au cimentat. Oricât de bine le-am spălat după fiecare utilizare. Am totuși, 40 de ani și știu să spăl niște periuțe de dinți. În primele zile de testare a pastei de dinți, am zis că poate nu am fost atentă la curățare, văzând însă că fenomenul se repetă, cu toată atenția acordată,perii s-au betonat.

Concluzii în urma testării pastei de dinți pentru animale

Asa ca, în urma acestui test cu pasta de dinți pentru animalele, eu una nu voi mai achiziționa niciodată și nici nu voi recomanda această pastă de dinți miraculoasă pentru animalele de companie, cu toate enzimele și cu tot bicarbonatul conținut.