Cum se face programarea la cabinetul veterinar stomatologic Dentovet

Programarea o facem cel mai probabil telefonic. Avem rugămintea ca măcar cu 24 de ore înainte să ne anunțați anularea acesteia pentru a putea anunța o altă familie care așteaptă programare la noi.

De asemenea dorim să respectați ora programării la  cabinetul nostru veterinar stomatologic, luând în calcul traficul aglomerat din Cluj.

Dacă se întâmplă și ne prelungim într-o operație, vă asigurăm că nu o facem intenționat. Lucrăm pe un perimetru redus cu multiple formațiuni anatomice pe milimetru pătrat. Avem rezultate excelente datorită cunoașterii riscurilor și, implicit evitarea lor.

Exact ca în cazul oamenilor, nu vom purcede la anestezie fără a avea minime informații legate de starea de sănătate a animalului dvs. Acest lucru va fi realizat de colegii mei, prin niște analize biochimice de sânge și un examen medical minuțios. Dacă este necesar și există suspiciuni, dorind să realizeze investigații suplimentare vi le vor explica și comunica, astfel încât să putem asigura o experiență confortabilă atât pentru dumneavoastră, cât și pentru noi, dar mai ales pentru cel mai bun prieten al dvs.

Alte aspecte privind programarea la cabinetul veterinar stomatologic

Refuzul analizelor biochimice se va consemna în fișă, urmând să vă asumați riscurile care pot decurge de aici.

Ultima masă se oferă cu o zi înainte de programarea intervenției stomatologice veterinare, având acces doar la apă.

Înainte de programare avem rugămintea să îl plimbați astfel încât să fie într-un oarecare confort din punct de vedere fiziologic.

Înainte de intervenție vă veți da acordul scris, în privința intervențiilor care urmează să le efectuăm. Dacă apar modificări, vă vom anunța, existând o completare a acordului scris. Întotdeauna vă vom prezenta avantajele și dezavantajele posibilelor opțiuni terapeutice, astfel încât să puteți alege modalitatea de tratament care se mulează cel mai bine cu preferințele dumneavoastră, cu stilul de viață și cu posibilitățile financiare.

La cabinetul veterinar stomatologic

În timpul intervențiilor veți fi invitat în sala de așteptare, neexistând posibilitatea să asistați la acestea. Astfel, putem să oferim maximum de atenție și timpi de reacție crescuți pacienților noștri. Vă vom explica la final, în detaliu tot ceea ce s-a întâmplat în lipsa dumneavoastră.

Laserul stomatologic pe care îl utilizăm noi este unul de grupa a IV-a, deci cu un potențial traumatic ridicat. Atunci când becul roșu este aprins rugăm să nu intrați în cabinetul de stomatologie veterinară până la stingerea acestuia.

Aspecte ce trebuie avute în vedere după intervenție

După intervenția endodontică, detartraje, terapie Laser, tratamente protetice, odontologie nu există restricții alimentare, decât dacă există probleme medicale generale.

După intervenții sângerânde, chirurgicale, minim 2 săptămâni vom oferi doar hrană umedă sau conserve. La controlul de 2 săptămâni, în funcție de cum arată plaga postextracțională vom decide împreună momentul optim de reintroducere a mâncării solide.

Însă, prima masă  și lichidele se vor acorda doar după revenirea completă din anestezie. Patrupedul se va așeza la sol, pe o păturică sau în pătuțul lui într-o stare de confort termic.

Toate indicațiile postoperatorii le veți primi atât personal, cât și în scris, astfel încât să puteți să le consultați de câte ori va fi necesar.

Pentru programarea la cabinetul veterinar stomatologic, nu ezitați să ne contactați telefonic la numărul: +40740149815

Programarea la cabinetul veterinar stomatologic