Informații utile este capitolul pentru care am consultat o bază de date eshaustivă pentru a răspunde așteptărilor pacienților noștri. Am pornit de la premisa că, atunci când ai un animal de companie, îți dorești să afli cât mai multe despre sănătatea lui în general. În Secțiunea Informații utile noi ne-am propus să completăm dorința de informare a proprietarilor cu sfaturi în ceea privește sănătatea stomatologica veterinară. 

Sfaturi utile

Este primul capitol al secțiunii. Aici veți afla ce au voie să mănânce și ce nu au voie să mănânce animalele de companie, care sunt produsele cele mai potrivite pentru realizarea periajului dentar, de câte ori este optim să periem dinții animalului de companie.

Copiii și animalele

Am considerat că este un subiect de actualitate pentru că tot mai mulți părinți optează creșterea copiilor în preajma animalelor de companie. Lăsând la o parte componenta psihologică a educației copiilor alături de un animal de companie, noi am venit cu abordarea proprie care, sperăm să vă completeze acest tablou.

Semnele durerii dentare

Subiectul pe care l-am abordat cu un interes maxim a fost cel al Semnelor durerii dentare. Subdiagnosticarea problemelor dentare la câini și pisici, dar și lipsa unui limbaj comun sunt motivele pentru care credem că fiecare proprietar de animal de companie ar trebui să cunoască cele scrise de noi în acest capitol de Informații Utile.

În cabinet

Acesta este capitolul în care încercăm să educăm în ambele sensuri. La Dentovet oferim servicii premium. Nu vă ascundem că dorim pacienți pe măsură. Aducerea animalelor de companie în intimitatea omului cuprinde și prezența animalelor de companie în cabinetul medical. Câteva specificații de comportament ajută echipa medicală să își desfășoare activitatea în condiții bune, iar pe animalul dumneavoastră de companie să fie în confort pe tot parcursul tratamentului.

Știați că

Este capitolul în care ne-am propus să vă surprindem cu informații inedite despre lumea animalelor, de companie și nu numai. Este o secțiune pe care o vom alimenta pe măsură ce bagajul nostru de lucruri inedite va mai adăuga lucruri noi.

Periajul dentar

Este ultimul capitol al Secțiunii Informații Utile, dar nu cel mai puțin important. Noi credem că, așa cum este în cazul oamenilor, o bună sănătate orală a animalelor de companie are la bază un periaj rezonabil de bun și ritmic. Mai multe veți vedea în capitol.

Am încercat să ilustrăm sugestiv fiecare din informațiile utile prezentate, utilizând elemente vizuale care credem că vă vor face plăcere.