Skip to main content

Media

Media este capitolul în care noi am răspuns invitației unor producători TV și de conținut. Capitolul cuprinde atât materiale video produse în studiouri TV sau platforme streaming, cât și articole în presa scrisă.

TV și Streaming

În toamna lui 2020, în plină pandemie, am fost invitați de ProTv și am participat la emisiunea Vorbește Lumea. Aici am vorbit despre importanța igienei dentare la animalele de companie și, cu ajutorul lui Nano, am demonstrat cum se realizează un periaj dentar corect la animalele de companie.

Tare ne-a bucurat prezenta media pe platforma de video streaming DaDa Animals. Ne-a putut desfășura pe o paletă largă de teme iar audiența a fost numeroasă.

Evenimentul realizat împreună cu Ambulanța Albastră în 2018 a făcut subiectul altei emisiuni pe care o puteți vedea aici.

Media scrisă

Ne mândrim cu statutul de Expert Acasă pe probleme de stomatologie veterinară. Acolo avem deja vechime, iar articolele noastre au mii de vizualizări.

Despre Importanța stomatologiei veterinare la rasele mici,  am scris și pe platforma media, a prietenei noastre, Iulia.

Suntem medici, iar scena noastră este cabinetul de stomatologie veterinară. Totuși, în prezențele noastre media, am încercat să dăm tot ce știm și să face recomandările care fac bine prietenilor noștri patrupezi. Dorim să spunem că, în spatele materialelor realizate de profesioniștii care ne-au invitat, sunt miile de ore de muncă în cabinet, dar și minutele de emoție dinaintea start-ului.

Vă invităm să vizionați prezențele noastre media!