Echipa interdisciplinară medic veterinar – medic stomatolog s-a creat pentru a oferi cele mai bune servicii de stomatologie veterinară.

În acest sens, abordarea cazurilor este gândită exact ca în medicina umană. Astfel, asigurăm cel mai înalt nivel de performanță. Niciodată chirurgul nu anesteziază pacientul, niciodată anestezistul nu este cel care efectuează manopera operatorie. Fiecare medic se poate concentra pe domeniul lui pentru a se putea asigura calitate înaltă actului medical.

Tot așa, și noi, ne-am unit forțele pentru a asigura binele pacientului, rezultând astfel echipa interdisciplinară medic stomatolog (cu cursuri de specializare în stomatologie veterinară) – medic veterinar. Lucrăm împreună din februarie 2018 asigurând tratamente stomatologice cu rezultate spectaculoase. Echipa noastră este sudată și comunică eficient. Prin participările la congrese și comunicări științifice suntem conectați la ultimele noutăți în domeniile de activitate, și mai mult, suntem lectori în congrese de specialitate.

DR. RALUCA NEDELEA

Medic stomatolog

DR. ADRIAN TOMA

Medic veterinar

DR. ANDREEA MĂRINCUȘ

Medic veterinar

DR. DIANA STRUGARIU

Medic veterinar

.

.