Dentovet se mândrește cu o echipa medicală de stomatologie veterinară formată din medic stomatolog veterinar  – medic veterinar, ce s-a creat pentru a oferi cele mai bune servicii de stomatologie veterinară din România.

În acest sens, abordarea de către echipa Dentovet a cazurilor de stomatologie veterinară este gândită exact ca în medicina umană. Astfel, asigurăm cel mai înalt nivel de performanță în domeniu. Niciodată chirurgul veterinar nu anesteziază pacientul, niciodată anestezistul veterinar nu este cel care efectuează manopera operatorie. Fiecare medic din echipa medicală veterinară Dentovet, se poate concentra doar pe domeniul lui de specializare pentru a se putea asigura buna calitate a actului medical.

Membrii echipa medicale veterinare Dentovet și-au unit forțele pentru a asigura binele pacientului, rezultând o echipă interdisciplinară medic veterinar – medic stomatolog. Lucrăm împreună din februarie 2018 asigurând tratamente stomatologice veterinare cu rezultate spectaculoase.

Vă invităm să ne cunoașteți echipa medicală de stomatologie veterinară Dentovet

DR. RALUCA NEDELEA

Medic stomatolog

DR. ADRIAN TOMA

Medic veterinar

DR. ANDREEA MĂRINCUȘ

Medic veterinar

DR. DIANA STRUGARIU

Medic veterinar

Echipa Dentovet este formată din oameni pregătiți pentru orice scenariu, indiferent de gradul de dificultate pe care acesta îl impune.

Echipa medicală veterinară din cabinetul Dentovet, este una sudată având o cominicare eficientă. Prin participările la congrese și comunicări științifice naționale și internaționale suntem conectați la ultimele noutăți în domeniul stomatologiei veterinare dar și a medicinei veterinare, fiind solicitați să participăm în calitate de lectori în congrese de specialitate naționale și internaționale.