Skip to main content

Conferințele pe teme de stomatologie veterinară se doresc asumarea unui drum mai puțin explorat în România. Ne dorim ca pentru patrupezii noștri să beneficieze de cele mai bune tratamente veterinare aliniate la nivel internațional.

Suntem medici, în consecință ne bazăm pe semne obiective, chiar dacă subiectiv, am putea să avem o stimă de sine crescută. Ne dorim validarea manoperelor terapeutice și în același timp ne dorim să împărtășim bucuria evoluției favorabile a cazurilor noastre cu ceilalți colegi de breaslă. Aplicăm la congrese internaționale de stomatologie veterinară, precum și la cele organizate de universități de medicină veterinară. Acceptarea lucrărilor noastre, liniștea care se lasă în sală în momentul prezentărilor, numeroasele întrebări după prezentări ne motivează să aplicăm în continuare. Suntem convinși că patologia orală ocupă locul întâi în morbiditatea animalelor de companie, însă este subdiagnosticată. Găsiți pe profilurile noastre de Facebook și Instagram unele înregistrări și referiri la participările noastre internaționale în conferințe pe teme de stomatologie veterinară.

Unde am avut posibilitatea tehnică, unde conferința a fost publică și unde am avut infrastructura necesară am filmat. Acest capitol cuprinde o parte dintre prezentările noastre la conferințele pe teme de stomatologie veterinară. În spatele minutelor sau zecilor de minute de prezentare să află mii de ore de studiu, sute de cazuri clinice. Nu se văd în filmările prezentate minutele de emoție dinaintea prezentărilor și bucuria recunoașterii de după prezentări. Spunem cu sinceritate că au fost mari.

O parte dintre prezentările noastre le găsiți mai jos.

WSAVA 2021

SEOVE – Spania 2021

Mara Medica – Baia Mare 2021

Universitatea Trakia – Stara Zagora 2019

USAMV – Cluj-Napoca 2019

EVDF – Utrecht 2019