Skip to main content

Certificări de stomatologie veterinară este secțiunea în care puteți vedea o parte dintre specializările noastre. Pentru formarea noastră completă, am urmat zeci de cursuri și specializări.  Înainte de perioada pandemiei am urmat cursuri atât în țară, cât mai ales în străinătate. Nu am precupețit efort sau distanță pentru a urma cursurile cel mai bine cotate științific. Am participat activ, am dat examene și ne-am bucurat, întotdeauna, când am învățat lucruri noi.

Am profitat de organizarea on-line a unor cursuri și specializări foarte valoroase în perioada pandemiei. Fusurile orare ne-au cam încurcat programul de somn, dar ne-am bucurat că am reușit să le parcurgem zeci de astfel de cursuri și certificări fără să trebuiască să parcurgem multe mii de km.

Rezultatele acestor eforturi s-au văzut în rezolvarea unor cazuri foarte complicate și propriile dezvoltări de conținut. Ce nu s-a văzut în media, dar lucru pe care la Dentovet îl apreciem foarte mult, a fost creșterea substanțială a vitezei de efectuare a manoperelor de stomatologie veterinară. Acest aspect are ca principal beneficiu creșterea confortului pacientului în cabinetul nostru.

O parte dintre aceste cursuri și specializări alegem să le prezentăm mai jos. Am ales să urmăm cele mai apreciate cursuri și să dobândim cele mai înalte specializări. Am făcut alegerile pe care le-am considerat optime dezvoltării noastre ca medic stomatolog veterinar.

Toate acestea certificări au fost obținute pentru a putea oferi cele mai bune servicii de stomatologie veterinară pentru animăluțele din viața noastră.