Proiectul Caritabil Licurici îl realizăm atunci când timpul și posibilitățile noastre converg. Dorim ca prin acest proiect să oferim asistență stomatologică gratuită în cadrul unor evenimente de amploare, anunțate din timp. Suntem conștienți de necesitatea pe scară largă a unor astfel de evenimente, însă timpul și bugetul ne limitează. Vom încerca să realizăm cât mai multe astfel de acțiuni.

Pentru primul nostru proiect de acest fel, mulțumim pentru colaborare Ambulanței Albastre.

Proiectul caritabil Licurici, a debutat în anul 2018 cu primul eveniment, la invitația Ambulanței veterinare. Astfel, în data de 20 octombrie, în parcarea de la super-marketul Cora, din Cluj-Napoca, a fost organizat evenimentul: Consultații gratuite pentru câini și pisici prin care, am dorit să conștientizăm proprietarii de animale de companie de existența problemelor dentare.

30 de animale de companie s-au prezentat pentru consultațiile stomatologice, ceea ce a reprezentat o medie de 5-6 minute pe exemplar examinat.

Aceste minute au reprezentat enorm pentru exemplarele cărora le-am identificat probleme importante trecute neobservate la consultațiile veterinare generale anterioare.

Colegii mei de la Ambulanța Veterinară Cluj au fost parteneri excelenți în organizarea și susținerea evenimentului contribuind și ei prin consultații și tratamente gratuite pacienților prezenți. De asemenea au alocat minute bune pentru a explica proprietarilor diverse proceduri și diagnostice veterinare generale.

Vârsta pacienților noștri a fost cuprinsă între 3 luni și 10 ani.