Aldo este cunoștința noastră de când era pui și am străbătut împreună cărări de pădure. Ne-a făcut o vizită și la cabinet pentru că începuse să îi miroase gura, iar unui băiețel de 4 ani nu este normal să îi miroase gura. De altfel, așa cum știți de la info utile, nici unui cățel nu este voie să îi miroase gura!

Am căutat o cauză generală, dar analizele nu indicau nimic semnificativ. De asemenea nici nu i se administrează medicamente care să producă o asemenea reacție secundară. Rămăsese doar cauza locală, tartrul, detartrajul fiind oricum programat. Analizând situația și făcând un diagnostic diferențial cu pungile parodontale, am pus diagnosticul de hiperplazie gingivală. Tratamentul era evident, membrul activ al echipei fiind prezent, Laserul. În timp record, fără sângerare și durere am realizat o excizie precisă, conform tehnicilor de lucru în astfel de situații.

Putem să vă spunem că, încă de a doua zi, Aldo avea poftă de mâncare, se alimenta fără durere și ce e cel mai important, nu îi mirosea gura. Dinții, bineînțeles au revenit la culoarea laptelui.