Cazuri de stomatologie veterinară este secțiunea în care vă prezentăm cazurile rezolvate la Dentovet. Cazuistica noastră fiind bogată ne-am gândit să o organizăm intuitiv. Astfel, veți găsi cazurile structurate pe specii și patologii. Încercăm să acoperim cât mai multe dintre patologiile orale specifice și vă prezentăm rezultate.

Cazuistica este cea care dă valoare echipei medicale. Aceasta este cea care o recomandă. Vă lăsăm să descoperiți o cazuistică bogată abordată cu seriozitate, bazată pe cunoștințe temeinice de specialitate, dar mai ales cu aparatură performantă, de ultimă generație. Congruența acestor trei factori: om, aparatură și tehnici de lucru performante, au dus la rezultatele foarte bune. Rezultatele foarte bune ne motivează în fiecare zi.

Congruent Capitolului Pentru Proprietari, și în Cazuri de stomatologie veterinară abordare este distinctă, pe trei specii: câini, pisici și rozătoare. Veți găsi cazuri de stomatologie veterinară care au avut subiectul manoperelor câinii, cazuri care i-au avut ca pacienți pisicile. Avem și câteva cazuri de rozătoare.

Cele mai complicate cazuri și cele mai neobișnuite patologii, din sfera cavității orale la animalele de companie, și-au găsit rezolvare la Dentovet.

Vom notifica urmăritorii noștri pe platformele social-media Facebook Dentovet, Instagram Dentovet și Twitter Dentovet atunci când vom adăuga cazuri noi.

Credem că prin acest mod de organizare al cazurilor de stomatologie veterinară vom simplifica accesul spre rezultatele muncii noastre a proprietarilor de pacienți câini, de pacienți pisici și, de ce nu, a proprietarilor simpaticelor rozătoare.