Cazuri de stomatologie veterinară tratate în cabinetul veterinar Dentovet

Aceste Cazuri de Stomatologie Veterinară prezentate în cadrul secțiuni  portalului Dentovet.ro sunt doar o mică parte dintre reușitele noastre.

Sunt cazurile de stomatologice veterinară pe care le-am tratat cu succes, le-am și documentat cu atenție. Sunt cazuri  la care echipa noastră de medici veterinari stomatologi a muncit foarte mult, dar cu atât mai mare a fost bucuria noastră pentru buna starea de sănătate orală a patrupezilor tratați.

Am atașat mai jos pentru dumneavoastră câteva din cazurile clinice rezolvate de echipa noastră de medici veterinari în ultimii ani.

Selecția acestor cazuri nu este deloc întâmplătoare și dorește sa fie un răspuns pentru diferite situații clinice care pot fi comune sau asemănătoare cu ale animăluțelor dvs..

Prin aceasta galerie de cazuri prezentate în cele ce urmează, dorim să subliniem că pentru orice afecțiune dentară a patrupedului dvs. sau pentru fiecare caz stomatologic veterinar se poate găsii o soluție acceptabila sub raport calitate – preț – performanță funcțională. Începând cu cele mai dificile și aparent „fără speranță” și terminând cu cele mai simple intervenții stomatologice veterinare.

Astfel la Cabinetul de Stomatologie Veterinară Dentovet suntem pregătiți să vă oferim cel puțin o soluție de refacere funcțională și estetică a danturii rupte sau bolnave pentru orice caz de stomatologie veterinară, oricât de complicat ar părea și de asemenea un raport calitate / preț prietenos și accesibil tuturor iubitorilor de animale.

Vom continua să vă aducem la cunoștință diverse situații clinice din cabinetul nostru de stomatologie veterinară și rezolvarea acestora.

Vă așteptăm la un control dentar veterinar pentru a vă prezenta NU cele mai ieftine, NICI cele mai scumpe, dar cele mai potrivite soluții medicale veterinare din punct de vedere biomecanic, biofuncțional, bioprofilactic și estetic.

Cazuri relevante de stomatologie veterinară Dentovet

Pe dumneavoastră vă invităm în cele ce urmează să vizionați, să vă bucurați de cele mai recente și mai relevante cazuri de stomatologie pentru animale tratate în cadrul clinicii de stomatologie veterinară Dentovet.

Alte cazuri, detalii si informații din portofoliu nostru găsiți accesând butonul de mai jos.

Vezi mai multe cazuri

Taz

Taz

Sasha

Sasha

Aldo

Aldo

Toby

Toby

Loki

Loki

Fanta

Fanta

Hachiko

Hachiko

Teya

Teya

Accident pisica

Accident

Maya - stomatologie veterinara

Maya