Skip to main content

Vin sărbătorile la Dentovet!

Ieri am avut de finalizat un caz drag mie, Cherie.

Drag pentru că Charie este o catea afectuoasă, frumoasă, pentru că are niște părinți identici cu cei de care vă povesteam săptămâna trecută. Cherie mai are un mare plus, prin adresa de domiciliu: Oradea. Sunt născută și crescută în Oradea, cu facultate făcută și absolvită în Cluj-Napoca. Așa că, ori de câte ori am pacienți clinicii noastre de stomatologie veterinara, din Oradea simt o bucurie imensă.

Așa cum am început acest blog, Vin sărbătorile la Dentovet. Înainte să ajungă Cherie la cabinet, a poposit și Moșul pe la noi…

Întâlnirea cu Mos Craciun

Am stat la o șuetă și l-am rugat să fie generos cu toți patrupezii cu sau fără stăpân, nu numai în această perioadă a anului, ci tot timpul.

Ne-a lăsat un cadou și pentru Cherie, al cărei caz îl puteți vedea descris în cazurile noastre. Cherie a primit în dar, in clinica noastra de stomatologie veterinara, un dințișor de zirconiu.

Iar ne iese cazul bine

Am făcut fotografii cu Sky, tovarășul de viață al lui Cherie, el fiind cel din felicitarea de Crăciun a Dentovet-ului.

Vin sărbătorile la Dentovet! Pupici de Craciun de la Sky

Pupăcios nevoie mare a însoțit-o de fiecare dată pe Cherie la stomatologul veterinar. 

Gândurile noastre bune se îndreaptă către voi toți, părinți și copii deopotrivă, vă urăm sărbători liniștite, fără dureri dentare, cu multă dragoste.

Vă dorim să fie așa cum vi le doriți și vi le imaginați!

Crăciun fericit!

Vin sărbătorile la Dentovet! - Craciun Fericit urează Dentovet

2 Comments