Skip to main content

Rubrica de stomatologie veterinară pe acasa.ro va fi semnată de noi, cei de la Dentovet. Împărtășeam cu voi, vineri, bucuria unei noi colaborări. Suntem onorați să facem parte din galeria celor care scriu pe acasa.ro. Vom avea astfel câte un articol la fiecare două săptămâni.

Despre acasa.ro prin ochii noștri

Acasa.ro este o platformă dinamică și plină de informații. Găsești acolo o bogăție de noutăți, sfaturi utile și știri.  Vă invităm să accesați site-ul acasa.ro pentru că suntem convinși că alături de articolele noastre veți găsi și alte lucruri interesante!

Cum găsiți rubrica de stomatologie veterinară pe acasa.ro?

V-am pregătit un material video cu pașii pe care trebuie să îi urmați ca să ajungeți la articolele noastre.

De asemenea, site-ul vă oferă posibilitatea abonării la articolele noastre, primind direct în adresa de mail, exact când se publică un nou articol scris de noi.

De ce stomatologie veterinară pe acasa.ro

Motivația asumării unei rubrici de stomatologie veterinară pe acasa.ro constă în dorința de a ajuta cât mai mulți companioni. Înțelegerea problemelor dentare și educarea părinților copiilor patrupezi reprezintă premise solide pentru scurtarea suferinței în tăcere a pacienților noștri. În ultimele 6 luni am publicat foarte puțin din munca noastră. Am ales vârfuri de iceberg care să treacă sticla și care să fie reprezentative. Nici măcar o treime dintre cazuri nu am apucat să vi le expunem.

De ce?

Pentru că am avut enorm de multe ore muncite în cabinet, pe lângă numeroasele cursuri on line de specialitate. Astfel, dacă tragem o linie, ajungem la concluzia că stomatologia veterinară în România nu a ajuns la baza piramidei de dezvoltare. Acolo se depistează precoce, se tratează faze incipiente sau mai frumos, se poate discuta de profilaxie. Suferința în tăcere a animalelor de companie este multă și prezentă, însă nedescoperită și neînțeleasă. De aceea am ales să fim vocea pacienților noștri, a celor care ne-au trecut pragul, dar și a celor care urmează să ni-l treacă.

Doar ieșind în față cu teme expuse într-un mod ușor inteligibil putem să sperăm la un viitor fără dureri dentare pentru cei mai buni prieteni ai noștri.

Din Cluj-Napoca, via site-ul acasa.ro, vă dorim zile cu soare și fără dureri dentare!