Skip to main content

Raluca Nedelea și Nano la Vorbește lumea

5, 4, 3…

Aș fi dorit să pot exprima liniștea din punctele rămase după cifra trei. Dar nu în cuvinte, ci în emoție. Emoția trăită înaintea deschiderii transmisiei live de la studioul emisiunii ”Vorbește lumea” de la ProTV. A fost o emoție similară celei pe care o resimt cu fiecare anestezie indusă de colegii mei.

Povestea mea și a lui Nano, la ”Vorbește lumea” de la ProTV, începe de la invitația story-producer-ului emisiunii, Ana-Maria Bădescu. Povestea blogului de astăzi cuprinde tot ceea ce este legat de emisiunea la care am participat. Am fost impresionați de deschiderea cu care care am fost întâmpinați de story-producer-ul emisiunii. Din primele secunde de inter-relaționare am descoperit că toată echipa ”Vorbește lumea” este iubitoare de animale. Acest lucru s-a văzut pe tot parcursul șederii noastre acolo, pe platoul de filmare.

Mai trebuie să vă spunem că Nano a fost dezinvolt pe platforma studioului. A vizitat tot studioul, a mers să cunoască pe toată lumea, a urcat singur treptele studioului și, așa cum ați văzut, a făcut și câteva poze înainte de începerea emisiunii, cu mine și împreună cu story-producer-ul, Ana-Maria Bădescu.

Raluca Nedelea cu Nano
Raluca Nedelea cu Ana-Maria Bădescu și cu Nano

Vorbește lumea din amintiri

După revoluția din decembrie, ProTV a fost și a rămas lider de audiență. Am fost crescută de bunicii mamei, la Oradea. Posibilitățile materiale ale familiei noastre au fost limitate. Am avut perioade grele, dar au fost importante pentru că ne-au sudat ca familie. Bunicii mei nu și-au permis  să mă trimită în tabere. Vacanțele mi le petreceam învățând, lucrând în grădină și maxim 2 ore de televizor pe zi. În acele două ore mă uitam la Protv. Nu pot să spun exact când am început să o remarc pe Adela Popescu. Dar, pot spune că a fost una dintre puținele actrițe care mi-au atras atenția prin frumusețea ei naturală și sinceră. Îmi amintesc, după atâția ani, interpretarea melodiei Thaliei – No me ensenaste.

Am primit invitația la emisiune cu bucurie. Nu am stat pe gânduri atunci când am dat răspunsul afirmativ. De ce? Pentru că îmi doresc să reduc la minim acel ”suffering in silence” de care vorbeam în live-ul de la DADA Animals.

Prezența mea, la ProTV, se datorează experienței bogate și sutelor de cazuri rezolvate cu bine. Toate această experiență nu ar fi fost posibilă fără echipa care mă susține și care, pe parte de anestezie și animal welfare, își practică cu profesionalism meseria. Respectul meu se îndreaptă către ei, echipa Clinicii Veterinare Calvaria.

Anestezia în stomatologia veterinară - Andreea Marincus

Dr. Andreea Mărincuș

Adrian Toma

Dr. Adrian Toma

Vorbește lumea prin ochii noștri

Am fost invitați la o emisiune produsă de profesioniști. O echipă caldă, unită, în care fiecare știa ce are de făcut. Puținele cuvinte schimbate în puținele minute înainte de începerea emisiunii, care pe un profan l-ar fi pus pe gânduri, în momentul intrării în emisiune au demonstrat profesionalismul. Intrarea în live a fost precisă, naturală. Nu știu cum s-a văzut de acasă, dar în platou nu am avut presiunea intrării în emisie. Adela și Cove au reușit să ne introducă în formatul emisiunii fără emoții.

Vorbeste lumea wide

Chiar dacă Nano și-ar fi dorit să interacționeze mai mult cu Cove în primele minute, în scurt timp a revenit la starea lui de cuminte și înțelept.

Restul minutelor live le găsiți pe platforma online ProtvPLUS cu acces direct de pe site-ul nostru.

Nano la Vorbește lumea

”Domnul Nano”, conform apelativului din emisiune, este cel de-al treilea copil al familiei noastre. Are pagină proprie de Facebook în care, momentele importante ale vieții lui, sunt surprinse în imagini și multe comentarii. Este un schnauzer pitic negru-argintiu. Dacă aveți curiozitatea să citiți standardul rasei conform FCI, fără lipsă de modestie, putem spune că este cel mai conform mascul de schnauzer pitic negru-argintiu existent în România, la această oră. Are 5 ani și un perete de cupe obținute la dog-show-uri.

Nano cupe

Dar, mai presus de expoziții și standarde, vă pot spune că este cel mai cuminte cățel al nostru. Nano s-a autodresat. Dacă vede că un lucru nu îți face plăcere, nu îl repetă. Drumul Cluj-Napoca – București l-am putut realiza fără probleme, fiind pasionat de plimbările cu mașina în calitate de copilot.

Nano copilot

În opririle la Sighișoara, Brașov și Sinaia a interacționat cu toată lumea și a fost în centrul atenției.

Sighisoara
Brasov
Sinaia

După Vorbește lumea

Am plecat imediat de la emisiunea Vorbește lumea către Piața Universității. Încă din anii facultății de stomatologie, Piața Universității a fost locul în care mă opream obligatoriu, de câte ori ajungeam la București, pentru a mă aproviziona cu carte de specialitate. Îmi propusesem să îmi cumpăr o carte foarte rară, de anatomie comparată veterinară. Emoția posteveniment m-a făcut să nu am răbdarea de a căuta în zeci de mii de cărți din anticariatele Pieții Universității. Am rămas constantă în achiziția de cărți, însă pe teme culinare. Gătitul mă relaxează. Drumul spre casă a urmat imediat pentru că, a doua zi, la peste 400 km știam că ne așteaptă alți pacienți.

Raluca Nedelea și Nano la Vorbește lumea…

Servicii header continut

 Sănătatea orală a prietenilor noștri patrupezi este importantă!