Skip to main content

Blogul aniversar de stomatologie veterinară sărbătorește evenimentul lansării platformei noastre on-line, în urmă cu un an

dentovet.ro

Anul trecut, de Ziua Națională a României, poarta virtuală de legătură dintre noi și dumneavoastră. Am încercat, prin toate secțiunile platformei, să venim în întâmpinarea întrebărilor și curiozităților dumneavoastră. Se împlinește un an în care, în fiecare duminică dimineața, am postat un articol în secțiunea de blog stomatologie veterinara. Cu fiecare caz rezolvat, am primit energia pentru următorul. Numeroasele recenzii primite pe platformele media ne-au dat puterea să mergem mai departe.

Bulgărele de energie s-a transmis…

Bulgăre de energie

Linii generale ale blogului aniversar de stomatologie veterinară

Dorința noastră de a ajuta, s-a întâlnit cu necesitatea apariției, în Clujul universitar, a unui cabinet cu servicii premium de stomatologie veterinară. Tot ce ne-am propus am reușit să finalizăm. Anul următor va aduce proiecte noi.

Pandemia, pentru noi, a fost o provocare din care copiii patrupezi au ieșit învingători. Pandemia, prin izolarea impusă, a dat timp relațiilor dintre părinți și copii. Le-a oferit timp, atât pentru documentare, cât și pentru examinarea intraorală. Părinții copiilor patrupezi au avut timp pentru a studia semnele durerii dentare, informațiile utile, posibilitățile terapeutice.

La rândul nostru, pe lângă numeroasele ore petrecute în cabinet, am încercat să vă prezentăm, atât prin materiale video, cât și prin blogurile săptămânale, activitatea noastră.  Am ales să vă prezentăm crâmpeie esențiale din cazurile noastre de stomatologie veterinara interesante. Astfel, v-am ajutat să scurtați acel suffering in silence, la care tot facem referire.

Canalul nostru de YouTube a depășit într-un an 3000 de abonați, 500.000 de vizionări și 32.000 ore de vizionare. Așa am și primit nume personalizat pe platforma Youtube, unde ne puteți găsi acum foarte ușor.

youtube.com/c/dentovetro

Activitatea noastră clinică a crescut ca o pâine bine lucrată. Era firesc. Pasiunea noastră, s-a împletit cu cunoștințele teoretice, aparatura performantă și experiența. Toate acestea, la rândul lor, s-au întâlnit cu dragostea părinților copiilor patrupezi. Acestea au fost ingredientele succesului nostru.

Am înjumătățit timpii de lucru, am făcut achiziții. Curând vă vom prezenta un alt proiect de suflet care va duce la un nivel superior stomatologia veterinară. Toate acțiunile noastre au fost, sunt și vor fi dedicate patologiilor cavității orale la animalele de companie.

Pandemia ne-a ținut în case pe toți. Pe noi, însă, pandemia ne-a ținut în fața calculatorului și nopțile pentru a surmonta fusul orar. Am reușit, astfel, să învățăm trucuri de specialitate de la titani ai stomatologiei veterinare de peste ocean, lucru care, în vremuri normale, nu ar fi fost posibil decât față în față.

Blog aniversar de stomatologie veterinară – activitate științifică

Blogul aniversar de stomatologie veterinară se încheie cu activitatea științifică din acest an. Aceasta vine să certifice calitatea muncii noastre, pe care nu am sistat-o. Am aplicat la congrese și simpozioane cu lucrările noastre. Ne-au fost acceptate.

Chiar dacă, doar simpozionul de la USAMV Cluj-Napoca a fost singurul care s-a desfășurat on-line, a fost unul de înaltă clasă. USAMV Cluj-Napoca s-a depășit pe sine. Valoare lucrărilor prezentate a fost una înaltă.

Am trimis spre publicare, acasă, articolul cu o temă unică în lume: ”Stomatologie pentru o căprioară”.

BUSAMV

Ne dorim să ținem sus steagul României pe harta stomatologie veterinare universale. De ce? Pentru că noi trebuie să continuăm tradiția școlii de medicină veterinară de înaltă clasă de la Cluj-Napoca. Cluj-Napoca este orașul care ne-a format ca medici și locul unde ne-am afirmat profesional. Este obligația noastră să ducem mai departe și să predăm ștafeta generațiilor viitoare.

Cei 150 de ani de învățământ universitar veterinar la Cluj-Napoca ne impun standarde ridicate. Poate veți considera că exagerăm atunci când vorbim elogios la adresa USAMV. Vă invităm să o urmați! Veți descoperi o mulțime de catedre pasionate de ceea ce fac, cu proprietatea termenilor. Toți cei implicați în procesul predării, de la asistenții proaspăt absolvenți, la profesorii cu greutate, sunt oameni dornici să dea mai departe, dar și să se afirme la nivel internațional. Oameni care ies în față, publică și câștigă premii. În acest context, noi nu putem să ne prezentăm altfel.

Avem, astfel, al doilea articol publicat cu DOI. Și, poate cel mai frumos lucru, de care ne vom aminti cu drag peste ani, este indexarea primului nostru articol pe researchgate.com, tot în acest an.

Mulțumiri!

Mulțumim familiilor care înțeleg că 6 zile din 7 muncim, învățăm și ne dedicăm meseriei!

Mulțumim colegilor care fac echipă cu noi și sunt spontani la fiecare urgență apărută!

Mulțumim colegilor care ne recomandă și care au avut încredere în noi de-a lungul timpului!

Mulțumim părinților de patrupezi care ne urmăresc și sunt primii detectivi ai durerii dentare!

Mulțumim vouă, celor care ne urmăriți cu fiecare blog, postare, filmare!

Blog aniversar de stomatologie veterinara - foto final