Anul Nou 2020 sa va fie un an Fericit!

Începe un an care, la cum se scrie, trebuie să fie unul frumos – 2020.

Anul Nou Fericit! – Ca aproape de fiecare dată, prima zi din an ne găsește acasă. Așa cum știți, avem trei copii patrupezi: Lady, Maggie și Nano, plus un frumos pește Betta, roșcovan, pe nume Vasile.

Anul Nou Fericit
Vasile

Cu toții știți ce înseamnă dragostea de copii patrupezi. Îi iubești și îți dorești să îi protejezi. Nu știu alții cum sunt, dar eu nu pot să mă simt bine la o petrecere știind că acasă copiii sunt singuri, cu atât mai mult într-o noapte în care petardele și artificiile bubuie. Deși doar, Lady, bătrânica mea e înnebunită de ele, gândul că trebuie să treacă singură prin asemenea zgomote nu mă poate lăsa indiferentă. Astfel că, de Revelion, facem tot posibilul și suntem împreună acasă.

Anul Nou Fericit la clinica de stomatologie veterinara dentovet
Maggie și Nano
Anul Nou Fericit 2020
Lady

Având meserii solicitante, atât eu cât și soțul meu ne bucurăm de petrecerea Revelionului în liniște, alături de copiii noștri patrupezi. Acest mod de trecere în Noul An s-a transformat într-un moment dorit de noi toți, petrecând în fiecare an timp de calitate împreună.

Anul Nou Fericit 2020
Familia noastră

Ce îmi doresc în 2020? 

Îmi doresc sănătate, putere de muncă atât pentru mine cât și pentru voi toți. Bucurați-vă de fiecare clipă de calitate petrecută alături de cei dragi. Amintirile frumoase vă vor fi scut de nădejde în fața momentelor dificile. Modul în care ne raportăm noi la viață face diferența. Faceți-vă viața frumoasă, ajutând.

Vă doresc un 2020 excelent, cu de vise împlinite!

La mulți ani! 

One Comment

  • Avatar Dana Chiracu spune:

    LA MULTI ANI! Un An bun, cu multa sanatate, multa iubire si multe realizari ! LA MULTI ANI!